Audio Video Licht leasen

Flexibel

Leasetermijn tussen de 24 en 72 maanden.

Lage maandlasten

Geen hoge investeringen maar een vooraf vastgesteld huurtermijn.

Up-to-date

Vervang lease apparatuur wanneer dat nodig is.

Persoonlijk

Persoonlijk advies door op maat gemaakte leaseoplossingen.

Werk met de laatste technieken en blijf up-to-date voor een vast bedrag per maand.

Doe mee en vraag nu je persoonlijke advies aan!

FAQ:

Wat is lease?

Met lease huur je jouw gewenste apparatuur of objecten voor een vooraf overeengekomen basishuurperiode. Als je least, kun je kiezen voor betaalbare leasetermijnen in plaats van hoge aanschafkosten. Je behoudt zo je liquiditeit. Aan het einde van de basishuurperiode, beslis je zelf of je het object retourneert, tegen de huidige marktwaarde koopt of verder least. Vooral voor het MKB biedt leasen vele aantrekkelijke mogelijkheden met maximale flexibiliteit.


Wat zijn de voordelen van leasen ten opzichte van koop en huur?

Belangrijkste voordelen van leasen ten opzichte van koop en huur zijn behoud van financiële flexibiliteit, keuzevrijheid, fiscale voordelen en verbeterde liquiditeit. In tegenstelling tot koop, hoef je niet een directe investering te doen ter hoogte van de volledige aankoopprijs. Hierdoor behoud je financiële flexibiliteit. Het leasen van apparatuur heeft vaak fiscale voordelen, waardoor de totale kosten lager uitvallen en je liquiditeit verbetert. Aan het einde van de basishuurperiode heb je 3 opties: retourneren, tegen de huidige marktwaarde kopen of verder leasen. Jij beslist! Deze keuze heb je niet bij koop. Door het leasen van je objecten heb je ook de optie om het in te ruilen, ook tijdens het lopende leasecontract, waardoor je technologisch up to date blijft. Als het een gelijkwaardig object betreft, blijven ook de tarieven ongewijzigd.


Hoe kan ik een leaseaanvraag indienen?

Je kunt een leaseaanvraag eenvoudig indienen via een offerte aanvraag waarbij je aangeeft dat je een Lease voorstel wilt.


Hoe zit het met garantie en support van de lease apparatuur?

Net als bij aankoop krijg je de garantie en support direct van ons, jij krijgt en behoudt alle garantierechten.