Kerken

Ook in religieuze instellingen is beeld en geluid al sinds lange tijd een vaste waarde, zeker nu mensen ouder worden en niet altijd (meer) in de gelegenheid zijn een gebeds- of ontmoetingsruimte fysiek te bezoeken. Dan zijn zaken als een goede, en vooral verstaanbare, geluidsinstallatie en een kerk-tv installatie een waardevolle toevoeging.


Echter: Wie denkt conventionele geluidsinstallaties te kunnen toepassen in dergelijke situaties, zal praktisch altijd bedrogen uitkomen omdat de akoestiek vaak ernstig te wensen over laat. Geluidinstallatie aanleggen in een kerk is een specialiteit, een ambacht. We maken dan ook gebruik van de kennis van onze leveranciers in combinatie met onze eigen jarenlange ervaring. Zo kunnen we de beste en meest kosten-efficiënte oplossingen aandragen. Spraakverstaanbaarheids-metingen tonen aan dat galmtijden dusdanig hoog zijn, dat er met specifieke apparatuur gewerkt moet worden om een significant goede verstaanbaarheid te realiseren. Meestal betekend dit het gebruik van speciale (stuurbare) luidsprekers en hoog-intelligente automatische mixers.

Aanpassen of vervangen?

Als u op zoekt bent naar aanpassing of vervanging van uw huidige geluidsinstallatie, dan zijn we u graag van dienst. Wij komen graag bij u langs om te onderzoeken wat er verbeterd kan worden.

Neem contact met ons op!