Powersoft Dynamic Music Distribution

Leer multi-zone audiosystemen ontwerpen en installeren in een handomdraai!

Maak kennis met Dynamic Music Distribution van Powersoft. De technologie waarmee je in een handomdraai multi-zone audiosystemen in elkaar zet met een Powersoft versterker als uitgangspunt. Vergeet de voorversterker. Vergeet de mixer. Vergeet een audiomatrix. Maar haal alles uit het Powersoft versterker platform. Van DSP tot bediening. Van Dante tot touchscreen.

Wil je als AV installateur een nieuwe manier leren van ontwerpen en installeren van een audiosysteem? Een manier die makkelijker en efficiënt is, maar ook heel betaalbaar. En je bovendien minder tijd kost? Dan moet je bij deze Powersoft training zijn. Met Powersoft's Dynamic Music Distribution concept ga je gebruik maken van de nieuwste technologie en plaats je multi-zone audiosystemen in een handomdraai.

Dynamic Music Distribution

In dit concept ga je gebruik maken van de Powersoft versterker platformen Mezzo, Duecanali, Quattrocanali en Ottocanali. Dit zijn de betrouwbaarste en krachtigste versterkers die er momenteel in de markt verkrijgbaar zijn. Je gaat leren werken met Dante en met de waanzinnige DSP engine van Powersoft, die volledig is gericht op het ontwerpen en uitrollen van installaties. 

Bediening via touch

Powersoft heeft verleden jaar een touchscreen uitgebracht waarmee alle functionaliteit van een multi-zone audiosysteem bediend kan worden. Bron selectie, volumeregeling, alsook het oproepen van presets of scenes. Met dit stijlvolle touchscreen gaan we in de training werken.


Andere manier van ontwerpen

Vergeet de voorversterker. Vergeet de matrix. Vergeet externe DSP's. Vergeet moeilijke programmatuur. Maar leer vertrouwen op het unieke concept waar Powersoft jarenlang aan heeft gewerkt. Maak kennis met Dynamic Music Distribution en maak gebruik van de betrouwbaarheid van Powersoft.  

Programma:

Het programma ziet er vaak als onderstaande uit:

09.30 uur Ontvangst

10.00 uur Introductie Powersoft

10.30 uur Theorie bestaande uit Mezzo, Dante, WM-Touch, DSP en WM-volume/level controls

12.00 uur Lunch (geheel verzorgd)

13.00 uur Hands-on praktijktraining

14.00 uur Open discussie en vragen

15.00 uur Einde training

Deze training wordt georganiseerd door de Nederlandse Powersoft importeur Mennegat Trading in samenwerking met groothandelspartner Niehoff AV distribution & support en fabrikant Powersoft.

Klik hier voor de Trainings agenda. 
Ondersteuning bij uw project

Hebt u niet zo vaak een installatie project of geen tijd?

We kunnen u helpen met het ontwerp van de installatie eventueel ondersteund met ease calculatie en offerte.

Uiteraard kunnen we tegen uurtarief de programmering en eventueel de in bedrijfstelling voor u doen. Vraag naar de mogelijkheden.


Bestellingen tot 17 uur besteld worden dezelfde dag verstuurd