Biamp’s Parlé Microfoons winnen International Red Dot Award

Biamp, een toonaangevende leverancier van professionele audiovisuele oplossingen gevestigd in Beaverton, Oregon, VS, heeft vandaag aangekondigd dat het de prestigieuze Red Dot Award heeft gewonnen voor de Parlé TCM-X en TTM-X Beamtracking-microfoons.

De Red Dot Design Award is 's werelds meest gerenommeerde ontwerpwedstrijd; in 2020 deden ontwerpers en bedrijven uit 60 landen wereldwijd mee aan meer dan 6.500 producten voor de wedstrijd.

“De internationale jury van de Red Dot Award heeft alle inzendingen zorgvuldig getest, waarbij een breed scala aan kenmerken is beoordeeld, waaronder esthetiek, materialen, vakmanschap, oppervlaktestructuur, ergonomie en functionaliteit.

Het winnen van een Red Dot Award voor onze Parlé X-Series microfoons is een geweldig bewijs van de product-, productie- en engineeringteams van Biamp.

Deze onderscheiding bevestigt Biamp's focus op meedogenloze innovatie en onze missie om superieure audiovisuele ervaringen te bieden aan klanten over de hele wereld ', aldus Joe Andrulis, Executive Vice President of Corporate Development bij Biamp.

“De winnaars van de Red Dot Award hebben bewezen dat ze uitstekende producten hebben gemaakt die het waard zijn om een ​​prijs te winnen. De jury was niet alleen overtuigd door hun esthetiek, maar ook dankzij hun onvergelijkbare functionaliteit.

Met hun ontwerpen zetten de prijswinnaars nieuwe normen in hun branche. Ik wil hen oprecht feliciteren met hun succes ”, zegt professor Dr. Peter Zec, oprichter en CEO van Red Dot.

Biamp's Parlé TCM-X plafond- en TTM-X-tafelmicrofoons combineren een slank, onopvallend ontwerp met geavanceerde audiotechnologie en zijn ongelooflijk eenvoudig te installeren en in gebruik te nemen.

Vraag ons voor een online demo via Teams of Zoom.

Meer informatie over Biamp en de Parlé X-Series microfoons vind u hier

Meer informatie over de Red Dot Design Award van Biamp vind u hier